Voimakkaampi elämä

Voimakkaampi elämä-blogin tarkoitus on käydä läpi erilaisia ilmiöitä elämästä sekä positiivisessa, että negatiivisessa mielessä.

Pages

Goji on tällä hetkellä kuuma aihe lähes jokaisen vähänkin terveemmän elämäntyylin omaavan henkilön huulilla.

Goji sitä ja goji tätä. Kunnon hullutus on tästä gojista tullut ja on sitä saatu jo joihinkin marketteihinkin. Kiskurihintaan tietysti.


Lyhyesti: gojit ovat superruokaa eli superfoodia - ne sisältävät enemmän ravintoaineita suhteessa massaan ja kaloreihin kuin mikään muu ruoka tämän maan päällä.

Tässä kuitenkin vielä mielestäni 4 parasta syytä aloittaa goji-marjojen syöminen (siis sen ohella, että se on maailman ravinnerikkain ruoka) :

1. Parantaa kehon immuunipuolustusta (lisää vastustuskykyä ja ehkäisee tulehduksia)
- goji-marjojen sisältämät polysakkaridit, beta-karoteeni ja germanium pönkittävät kehomme luontaista puolustusta

2. Pitää nuorena
- goji-marjat auttavat kehoa ylläpitämään luonnollista kasvuhormonintuotantoa, jonka on todettu edistävän nuoruuden säilymistä

3. Vahvistaa seksuaalista halukkuutta
- goji-marjat ovat Kiinassa jo kauan tunnettu afrodiittinen ruoka

4. Ehkäisee syöpää ja sydänsairauksia
- goji-marjat sisältävät suuret määrät antioksidantteja ja muita pieniä aineosia, jotka vaikuttavat positiivisesti kehossamme ja ehkäisevät syöpäsolujen kasvua ja puhdistavat verta epäsuotuisista elementeistä


Mistä tätä gojia sitten saa? Joistakin pienistä erikoiskaupoista, kuten Punnitse & Säästä, isoista marketeista, kovaan hintaan tietysti.

Netissä goji-marjat on myös edustettuna kasvavassa määrin. Hinnat vaihtelevat suuresti ja koska itse olen erittäin hintatietoinen, tilaan omani tietysti edullisimmasta.

Edullisin minkä itse olen löytänyt on Voimaruoka.com, jossa 1 kg goji-marjoja maksaa vain noin parikymppiä. Muualla hinnat saattavat pahimmillaan olla jopa kaksinkertaiset tai ainakin puolet kalliimmat.

Olen ollut tyytyväinen Voimaruoka.comin goji-marjoihin.

0 Responses so far.

Lähetä kommentti

    Tietoja

    Mysteerien mies tutkimassa maailmaa.

    Lukijat